Category Archives: Obavestenja

Poziv za seminar sudija UOSKV

Poziv za seminar sudijama sa liste MRL i mladjih kategorija 201-2019

Obaveštenje o godišnjoj članarini

Допис за годишњу чланарину 2017

Izvestaj sa kursa za nove sudije

Izvestaj sa kursa

Rezultati polaganja

Rezultati sa polaganja

Изборна Скупштина УОСКВ и семинар пред сезону

Дана 02.10.2016. године (недеља) од 10:00h, у РЕГИОНАЛНОЈ ПРИВРЕДНОЈ КОМОРИ Краљево Омладинскабр. 2, одржаће се обавезни судијски семинар пред такмичарску сезону 2016/2017 .год и изборна
скупштина за делегате УОСКВ-а.
Детаљније информације у вези семинара, можете видети овде а у вези Изборне Скупштине овде.

Obaveštenje o kursu za nove sudije

Obavestenje za prikupljanje kandidata za nove sudije 2016

Ivanjica ponovo odličan domaćin – 8 sudija iz Srbije sudi na Turniru

Ivanjica je ove sedmice domaćin Balkanskog prvenstva 2016. u konkurenciji pionira. U gradu na Moravici takmiči se osam reprezentacija igrača rođenih 2001. i mlađih. Ivanjičani, tradicionalno odlični domaćini odbojkaškim reprezentacijama Srbije, ali i sa Balkana i iz Evrope, još jednom su potvrdili da mogu kvalitetno organizovati odbojkaška takmičenja. Posebnu draž ovogodišnjem turniru daju arbitiri. Svih osam sudija, sa zvanjem nacionalnih regionalnih i odbojkaških sudija, su iz Srbije, tačnije iz Kraljeva, Kosjerića i Užica.

Četiri devojke: Ana Ćojbašić, Mirjana Mitrović, Marija Šejat i Katarina Jelisavčić, kao i četvorica momaka: Duško Ristanović, Marko Grujić, Nemanja Petrović i Nenad Popadić, stiču u Ivanjici “međunarodno” iskustvo deleći pravdu na mečevima Grčke, Moldavije, Bosne i Hercegovine, Turske, Crne Gore, Rumunije, Bugarske i Srbije.
Svesrdnu pomoć imaju od Asterisa Paciaurasa iz Grčke i našeg Milana Pantića, tehničkih delegata BVA na turniru u gradu podno Golije.

Asteris Paciuras, član Komisije za razvoj odbojke u Odbojkaškoj federaciji Grčke, pohvalio je organizatore Turnira i istakao da očekuje da će neki od arbitara koji sude u Ivanjici u budućnosti steći zvanje međunarodnih sudija, s obzirom na kvalitet koji su iskazali.

 

iv23

Odbojka na pesku

Komisija za odbojku na pesku UOSS, poziva sve zainteresovane sudije za sudjenje odbojke na pesku da se do 28.04.2016.g. prijave preko email-a kraljevo@uoss.rs. Za sve informacije obratiti se sekretaru UOSKV Nemanji Petroviću.

Poziv za učešće na drugom turniru odbojkaških sudija Srbije

Poziv za učešće na drugom turniru odbojkaških sudija Srbije

Obavestenje

Obaveštavaju se sudije, članovi UOSKV, da izmire zaostala dugovanja najkasnije do petka 04.03.2016.g. Za informacije oko dugovanja, obratiti se sekretaru Nemanji Petroviću.